Leisure Space

Best of 

Goldstream
Designer / Agency
Category
Award
Share this project
PROJECT

DESCRIPTION


Goldstream Bar is located in Beijing Asian Games Village, a multi-story building from the 1990s. The renovation scope is 1 floor above ground and 2 floors underground, with a total of 400 square meters. Due to the age of many transformations, it presents a variety of materials and irregular facades. The new interface is embedded in the original building with aluminum plate, metal wave plate, steel plate and glass as materials. It retains the traces of the old interface and maintains the sense of age of the overall building. The composition of the new and the old are interspersed to form a dialogue, and the material has its own context of the times.

Designer:Yaning Chen

Yaning Chen,Interior designer, engaged in the interior design industry for 15 years. He has designed office spaces such as Minmetals Trust and UID Studio, as well as catering spaces such as Dadong and Quanjude. His works have won a number of design professional awards at home and abroad. In design practice, we continue to explore the integration and expression of traditional context in contemporary architectural space.

Best of 

In the incense nest
Designer / Agency
Category
Award
Share this project
PROJECT

DESCRIPTION


This case lets the special design become a beam of light, a seed, breeding a different life aesthetics.This case style is wabi lonely wind, return to nature, do not sink in common, also do not be confined to costly.The key point of the design is to remove the post-processing marks, leave the original ecology of the building, create new deductive techniques, and balance contemporary elements, "the tree" means a new vitality, stone and wood texture as the skin of the space, simple and natural, rotating staircase to enhance the sense of rhythm, coupled with the ornament of light and shadow, traction mood and perception.Meditation attempts its silent dialogue, tea people listen to water boiling, association mountain pine wind, into the realm of no self. Here, too, pour your first ideas, listen to its echoes of the answer, to explore the heart of the most true feeling.Two or three friends, fine tea, clean wash, boil soup, just like tea and water blend, let the soul floating in the world, in this place to get proper placement and comfort.

Designer:YaJuan Zheng

Advocate: no characteristics, no design.Father photographer, mother archaeologist, cultural department background growth. The main case villa designer style is good at techniques: structure interior, the structural design of the space, rather than surface decoration design. Meet the basic function of the line, dig the spiritual demands of customers to the housing and its artistic expression. I hope the integration of the outdoor scenery of the villa courtyard. I am good at using light and shadow, and respecting people and nature. During the study tour to Japan, to explore the core significance of the origin of space. Published in the China Guide interior construction network.

Best of 

Xiamen Poly Tianyue
Designer / Agency
Category
Award
Share this project
PROJECT

DESCRIPTION


Poly Tianyue Xiamen is based on the local landscape of Wuyuan Bay, and comes from the waves. The designers have condensed the inspiration elements from the lustre of pearls, the shape and line of shells, and the undulation of waves to depict the new blueprint of the bay habitat. The story of the space is dominated by the most local and universal South Sea style, and the symmetrical line structure shapes the order of the space, conveying the sophistication and elegance of the noble habitat. The pattern of flower tiles integrates the bat totem elements of Tianyue, conveying the momentum of atmospheric expansion, and the art of streamlining between black and white creates the simplicity and elegance of the space.

Agency:GUANGDONG UHOUSE DECORATION DESIGN CO.,LTD

Uhouse Design was founded in Guangzhou, China, practicing the "people-oriented" design concept. Uhouse renders tailor-made integrated design services to customers through its professional design team, profound design experience and rigorous management system. Uhouse space design solutions also consider humanistic care and artistic aesthetics, emphasizing the multiple symbiosis between city, space and people. Uhouse Design fields cover property, commercial, cultural tourism, hotels, private residence, clubhouse, etc. It has systematic design experience as well as a mature collection supply chain and provides long-term consulting services to customers' changing spaces.

Best of 

Poly Hozhu Wenhua Sales Centre
Designer / Agency
Category
Award
Share this project
PROJECT

DESCRIPTION


Poly Tianyue Xiamen is based on the local landscape of Wuyuan Bay, and comes from the waves. The designers have condensed the inspiration elements from the lustre of pearls, the shape and line of shells, and the undulation of waves to depict the new blueprint of the bay habitat. The story of the space is dominated by the most local and universal South Sea style, and the symmetrical line structure shapes the order of the space, conveying the sophistication and elegance of the noble habitat. The pattern of flower tiles integrates the bat totem elements of Tianyue, conveying the momentum of atmospheric expansion, and the art of streamlining between black and white creates the simplicity and elegance of the space.

Agency:Sunny Neuhaus Partnership Design Group

Uhouse Design was founded in Guangzhou, China, practicing the "people-oriented" design concept. Uhouse renders tailor-made integrated design services to customers through its professional design team, profound design experience and rigorous management system. Uhouse space design solutions also consider humanistic care and artistic aesthetics, emphasizing the multiple symbiosis between city, space and people. Uhouse Design fields cover property, commercial, cultural tourism, hotels, private residence, clubhouse, etc. It has systematic design experience as well as a mature collection supply chain and provides long-term consulting services to customers' changing spaces.

Best of 

Hucui Yunlai Clubhouse
Designer / Agency
Category
Award
Share this project
PROJECT

DESCRIPTION


Project profile: “Six winding paths connect the emerald curtain, in the middle of the night, waking up from drunkenness in a tall building. The hidden lamp conceals the dense fog, unaware of the rain falling under the moonlight.” “Pingfeng (screen)” is a carrier of the Song people's contemplation on personal space, psychological space, and the universe. It is the Song people's implicit emotions and also a part of their daily life. Taking inspiration from hidden mountains and winding waters, creating a serene and picturesque scene, arranging the setting with a sense of ethereal light and shadow, evoking a sense of liveliness, and inheriting the simple and elegant style of the Song Dynasty, it captured the magnificent and complex scenery in the painting. "From the aesthetics of life, we can enjoy the exquisite life of Song people; from the aesthetics of art, we can marvel at the elegance of Song people's art and literature."

Agency:Zhejiang Greentown United Design Co., Ltd./Xueping Hu/ Zhipeng Zhou/Liewen Hong/Bingqin Zhu

Company Profile:Zhejiang Greentown United Design Co., Ltd. is a design company engaged in high-grade residential, office, exhibit, hotel, commercial space, public space, hospitals, schools, etc. Currently, the company has a hundred designers, practicing the concept of "people-oriented" to provide customers with one-stop complete design services from optimizing the floor plan, interior design, lighting design, space performance, mechanical and electrical design, and value-added services to on-site coordination.

Best of 

Y-CLUB
Designer / Agency
Category
Award
Share this project
PROJECT

DESCRIPTION


Located in the CBD area of Xiamen Strait Business Center, Y-CLUB is positioned as a high-end business hospitality club. The design hopes to incorporate the Roaring Twenties, a brief but special period of time, into the space, aiming to provide a high-end business bar and dining complex for office workers. The entire project is characterized by seven themes that provide guests with a variety of spaces to explore from within the bar, which includes nine themed private rooms and an open teppanyaki area. In addition, each themed space presents a unique dining environment with a variety of colors to create an impressive visual sensory experience and an immersive atmosphere.
Hidden in the second floor of the podium, the Y-CLUB clubhouse will be accessed through a modern, metal-themed suspended staircase. The entire structure of the staircase is fixed above the ceiling and the openwork tread design creates a floating staircase in the air. Visitors will feel surrounded by a huge metal object as they walk up the stairs, feel their way through the holes in the perforated panels, and wind their way up the suspended staircase into the main club space on the second floor. Solid metal material, long and narrow hallway, towering space, accompanied by the elegant piano playing vaguely coming from upstairs, making customers instantly shed their tiredness at work and get a brief mental relaxation.
Through a hidden and narrow passage, a private, mysterious and luxurious space for hospitality is entered. The dim lighting adds a touch of gentleness to the space, providing a more comfortable and relaxing drinking experience. In terms of materials, the entire public teppanyaki area uses golden frosted stainless steel as the main material for the large wall façade, which outlines the different dimensions of reality and emptiness through the treatment of solid blocks and perforated openings. At the same time, the use of art paint is simple, the natural texture of the material and the reflection of light, will be a comfortable environment perception of diffusion; the use of glass and stone, reflecting a more diverse space and layers. Upper and lower undulating black titanium stainless steel ceiling block runs through each corner and black sands marble floor mapping up and down, making the space height more tension. The large perforated panel lighting backdrop accentuates the huge metal box above the teppanyaki area, which instantly becomes the chef's unique stage along with the sound of the teppanyaki chef's clanging spatula. In the center, the aisle area is loosely arranged with several groups of low seats, where customers can sit idly and enjoy the evening at leisure while listening to the piano player's music.
The centerpiece of the bar area is a through-height cocktail bar that extends from the floor to the ceiling, creating an arched shape with a stronger viewing and visual impact. With the open design, the bartending counter becomes another experience for customers to watch the bartender's skills in close proximity, in addition to the teppanyaki area. The boutique bar area features an infinitely dimmable and color-changing lighting effect, which creates a relaxing and exclusive environment through the adjustment of light color and intensity.
The private room design has the themes of French White Palace, Ice Club, The Gallery, LE Rouge, Gentlemen's Club and Arabian Nights, and SUITE, which guests can choose according to their preferences. In these areas, a balance of different ambiences was desired by the designer, dividing the space through colors, tones and materials, creating recessed individual spaces, with the lighting design acting as a guide for the movement, continuing the overall concept of the hospitality club. In contrast to the mysterious and cold tone of the public area, the private room area was given a new character, using bold and flamboyant design techniques to create an atmosphere of gentleness, coldness, opulence, spontaneity and introspection in the dining environment, while maintaining the privacy of the private area.
We have designed the Y-CLUB club to combine multiple dining experiences in one place, and have controlled the use of materials to create a simple and pure club space. The whole design discards the exaggerated decoration and creates a mysterious and exquisite club experience by carefully planning the space, selecting the materials and creating the lighting with care.

Designer:JIANHUANG CHEN

Chen Jianhuang majored in interior design in Singapore and later in architecture at University College London. After graduation, he worked for SCDA architecture in Singapore, where he engaged in commercial, hotel and residential design. With many years of living and working experience around the world,JH Chen founded SANJ Design Studio at Xiamen in 2018,and held the position of Design Director.

Best of 

Wuhan·Weiran Life Aesthetics Museum
Designer / Agency
Category
Award
Share this project
PROJECT

DESCRIPTION


RONGOR DESIGN has constructed everything through a small piece of land and built the Wuhan-Weiran Life Aesthetics Museum, which belongs to the pulse of the times, with the artistic design thinking of space and time.
Wuhan is known as the "City of Hundred Lakes", its unique natural resources and humanistic flavor nourish this fertile land, and the project is surrounded by many lakes, living in the city and dwelling in nature, RONGOR DESIGN uses "islands of time" as the geographical cultural symbol and The overall emphasis is on lines and sequences, while analyzing the actual situation of the building from the perspective of space function, value input ratio and customer demand. In addition to digging deeper into the basic functions of the clubhouse, the sunken open-air atrium is assembled to analyze the changes of daylight and the seasons and to reorganize the relationship between them, exploring the connection between space and time with the rhythmical changes of space and finding the balance between spiritual and natural forces to create an aesthetic living experience space different from the traditional concept of clubhouse.

Agency:ShenZhen Rongor Design &Consultant Co.Ltd

Persist in Innovation, Pursue Perfection
RONGOR was established in Shenzhen by Mr. Ronger Kane in 1999, including design brands Rongor Design and IN SPACE. Adhering to the concept of "Persist in Innovation, Pursue Perfection", RONGOR advocates strategic humanistic creativity and systematic professional design, emphasizes the comfort and convenience of functions, and focuses on shaping the temperament of the space. The works reflect the humanistic character and artistic temperature in modern rationality.
For more than 20 years, RONGOR has been firmly believing that actions speak louder than words. With a rigorous professional attitude and comprehensive project management mode, RONGOR has provided many clients with customized services in various industries including real estate, hospitality, restaurant, office, cultural tourism, health care, and high-end private residences. Our all-round service content involves pre-project planning, architectural and landscape consulting, interior design and soft decoration design, etc. At the same time, we provide leading clients in the real estate industry with customized R&D services for overall fine decoration standards. We are one of the leaders of contemporary space design in China.

Best of 

Magnificent Residence Jinan
Designer / Agency
Category
Award
Share this project
PROJECT

DESCRIPTION


The Lobby of the community
Every space has its very own emotional expression, as well as the story that the space wishes to inform. With the frame as the boundary and the body as the scenery, it suggests the correct landscaping approach, and the charm of nature and art blends with every other. The lobby is spacious and vibrant, designed to locate the essence of space and avoid cumbersome shapes. Gray-white stone is selected as the main cloth for the principle heritage, and dark wood veneer is used to set the tone of the interior surroundings. Herbal texture and simple colors release countless possibilities of space. Beneath the smooth lighting, the warm timber veneer and stone define a warm and layered area, which just rightly makes the texture of the hall complete of elegant beauty. Underneath the collision of cold emerald green stone and dark-like metal on the reception table, a gilt theater is staged on the space degree. Beneath the lighting, the form and color are perfectly intertwined, imparting modernity and comfort. The mixture of the metal grille and the glass body of the water-view makes the distance greater different, and growing a noble lodge-like revel in for visitors with a unique displays.
Club-house
A properly-designed and warm clubhouse makes countless lovely scenes of lifestyles come true, giving an extra sensible and delicate and heart-warming lifestyles with family and friends. Through the construction of the clubhouse, the herbal communique and interaction among friends can be realized, in order that every toddler will no longer enjoy a lonely early life. the usage of color blocks to evaluation colors subverts the overall layout that is well-known nowadays, and uses magnetic fields of different colour degrees to in shape a immoderate surroundings.

Agency: Zhejiang Greentown United Design Co., Ltd

Zhejiang Greentown United design Co., Ltd. is a subsidiary of Greentown China's consulting and Design session. It's miles a professional employer engaged in the space layout of residences, workplaces, exhibitions, hotels, business areas, public areas, hospitals, and faculties. Best designs have gained 96 Chinese and foreign design awards and 45 patents. The center professionals come from global layout businesses, and combine the top-stage technical employees and professional consultant crew in the Greentown system. With profound professional potential and professionalism, they're exact at organically combining global vision and neighborhood culture. They've worked tough inside the area of design and improvement, and innovation. The company is relying on Greentown's sophisticated platform, with years of enjoy in fine ornament layout, and with delicate control strategies, intently combines client desires, digging out ability layout patterns.It also insists on practising the service idea of "humans-orientated, patron first", making sure safe and correct provider stage.